Seks & Relaties

Hoe kom je nog aan seks toe met kleine kinderen in huis?

U vraagt: "Sinds er kleine kinderen rondlopen, komen mijn man en ik nauwelijks toe aan seks. Wat kunnen we daaraan doen?"

"Mijn dochter is acht, ze kan de klok lezen", zegt Ilse Nackaerts, auteur van het boek 'Spannende Seks'. "Ze weet dat zondagochtend heilig is omdat mama en papa dan uitslapen. Maar ook voor kleinere kinderen bestaan er 'wekkers': die kan je bijvoorbeeld zo instellen dat ze een wakker of een slapend konijntje zien. Je kan hen dan leren dat ze mama en papa niet mogen storen als het konijntje nog slaapt op de wekker. Het helpt ook als jullie kamer en de kamer van de kinderen aan de andere kant van het huis liggen"

"Het is ook niet verkeerd om je kinderen één of twee keer per maand ergens te laten logeren. Soms moet je seks ook plannen: neem samen een vrije (halve) dag vrij wanneer de kinderen naar de cèche of naar school zijn. Het klinkt misschien stom, maar als je niet plant, kom je gewoon niet toe aan quality time".

 

‘Spannende Seks. Het Pretalfabet met meer dan 700 Spannende Oefeningen’ van Ilse Nackaerts verscheen bij Van Halewyck, 208 blz., 19,99 euro.

 

Corrigeer

GEFLITST

Celebs

Food

Beauty

Gezondheid

Mode

Het beste van Enkel voor abonnees