Ook 2 Fabiola wil in ‘Liefde voor Muziek’

Ook 2 Fabiola wil in ‘Liefde voor Muziek’

Foto: Patrick de kuysscher

Milk Inc. wordt genoemd als een van de mogelijke artiesten in het vierde seizoen van Liefde voor Muziek, maar er zijn kapers op de kust: ook 2 Fabiola ziet het helemaal zitten. Loredana solliciteert alvast met een akoestische versie van haar nieuwe single.

2 Fabiola en beats, het hoort gewoon samen. Ook de tweede Nederlandstalige solosingle van zangeres Loredana is dansbaar, maar ze heeft zopas ook een akoestische versie van Dichterbij opgenomen. “Ik heb het nummer bij een optreden een keertje enkel met een gitarist gebracht en daar kreeg ik heel goede reacties op”, aldus Loredana. “Patje vond het ook heel mooi. Hij zei dat ik veel gevoeliger klonk en dat het nummer veel beter tot zijn recht kwam. Nu kan het zelfs op een begrafenis een gevoelige snaar raken.”

Haar partner en 2 Fabiola-frontman Patrick Claesen ziet het helemaal goed komen met de Nederlandstalige carrière van Loredana. “We zijn nog op zoek naar de juiste sleutel, maar Dichterbij is toch weer aardig gestegen in de Vlaamse Ultratop, dus we zitten in de goede richting. Bij Leopold 3 heeft het ook vier jaar geduurd voor we dé hit te pakken hadden. Loredana kan alles aan. Die akoestische versie is ideaal om te laten zien wat ze in haar mars heeft.”

“Ze is nu ook al negen jaar zangeres van 2 Fabiola, langer dan de andere zangeressen die ik gehad heb. Daarom denk ik dat ze absoluut niet zou misstaan in Liefde voor Muziek, ik kan gewoon van thuis uit volgen. We hebben verschillende hits die in een heel andere versie overeind zouden blijven. Dus laat de makers van Liefde voor Muziek ons maar bellen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees