Dieven aan de haal met laptop vol muziek van Franse dj Bob Sinclar

Dieven aan de haal met laptop vol muziek van Franse dj Bob Sinclar

Bob Sinclar in betere tijden. Foto: Photo News

De Franse dj en producer Bob Sinclar zit in zak en as. Want maandagavond zijn er twee inbrekers aan de haal gegaan met zijn laptop vol muziek. Een ramp voor de dj, die intussen op Facebook een wanhopige oproep heeft gelanceerd.

Bob Sinclar werkt momenteel een druk programma af op het Spaanse feesteiland Ibiza, waar hij ook een huis huurt. Het was in die huurwoning waar twee inbrekers maandagavond een laptop vol muziek buit konden maken.

“Bericht aan de twee mannen die gisteravond om 22 uur mijn huurhuis hebben bezocht in Ibiza. Jullie hebben een oude zilverkleurige Macbook Pro gestolen, met daarop al mijn muziek. Ik geef echt niet om de rest van mijn spullen, maar mijn muziek is zo belangrijk voor mij. Het kost jullie niets en de laptop heeft bovendien geen waarde bij doorverkoop. Dus, alsjeblief, stuur de laptop naar de receptie van het Pacha Hotel. Dankjewel”, klinkt het wanhopig op Facebook.

Sinclar scoorde een tiental jaar geleden enkele grote hits in ons land, waaronder ‘Love Generation’ en ‘Rock This Party’. Sindsdien was hij niet vaak meer te bespeuren in de hitparade. Wel heeft hij het nog steeds razend druk in het clubcircuit.

Video: YouTube

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees