Amerikaanse popster Miley Cyrus krijgt hulp van Belgische dj voor een remix van haar nieuwste hit

Amerikaanse popster Miley Cyrus krijgt hulp van Belgische dj voor een remix van haar nieuwste hit

Foto: Samengesteld beeld/Patrick De Roo

De comeback van Miley Cyrus mist haar slagkracht niet, integendeel. Met haar nieuwste nummer ‘Malibu’ heeft ze een verfrissende en ingetogen versie van zichzelf laten horen, wat heel wat mensen niet meer hadden verwacht na haar extravagante uitspattingen van de vorige jaren. Om het nummer naar een nieuw niveau te tillen, krijgt ze nu de hulp van enkele wereldberoemde dj’s. In die lijst staat ook één Belg: Lost Frequencies.

Lost Frequencies is de artiestennaam van Felix De Laet, een Belgische dj-producer, die verschillende succesvolle albums en nummers tot hoog in de hitlijsten wist te katapulteren. Onder andere de remix van ‘Are You With Me’ (2014) van de Amerikaanse zanger Easton Corbin maakte de 24-jarige man uit Brussel heel populair.

Maar de Belgische dj is niet de enige die de Amerikaanse ‘Party In The USA’-zangeres wil behagen. Ook andere bekende producers zoals DJ Tiësto en Alan Walker hebben al een remix gemaakt van ‘Malibu’ voor Miley Cyrus. De resultaten post Cyrus op haar officiële YouTube-account. De versie van Lost Frequencies is ondertussen al bijna 300.000 keer bekeken.

De remix van Lost Frequencies Video: YouTube

Benieuwd hoe het originele nummer ook alweer klonk? Luister dan even hier.

De oorspronkelijke versie van ‘Malibu’ Video: YouTube

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees