Opgelet: enkel voor volwassenen

Deze vrouw vond een wel heel bijzondere manier om fidget spinners te gebruiken

Deze vrouw vond een wel heel bijzondere manier om fidget spinners te gebruiken

Foto: Twitter/caritadepincel

Net nu de hype rond de fidget spinners leek te verdwijnen, heeft een jonge vrouw de trend nieuw leven ingeblazen. Zij het op een wel heel ‘bijzondere’ manier. Ze gebruikte de populaire gadgets namelijk als... tepelklevers.

Manuela Torres-Orejuela (22) deelde donderdag een video waarin ze toont hoe ze het speelgoed omgetoverd had tot klevers voor op haar tepels. Daarvoor gebruikte ze een soort klittenband en plakband.

De jongedame gebruikte de gadgets al op de normale manier omdat ze ADHD en angstaanvallen heeft. Maar als feministe wou ze de fidget spinners ook gebruiken om het vrouwelijke lichaam op een positieve manier in de kijker te zetten, zo zegt ze zelf.

“Het voelde voor mij natuurlijk aan om de gadgets op mijn borsten te kleven. Het is een ironische en speelse manier om het patriarchaat (maatschappijvorm waarin mannen een dominante rol innemen, red.) te onderdrukken”, aldus Manuela in Glamour.

Nadien postte ze nog een nieuwe video waarin ze uitleg gaf aan vrouwen die het zelf wilden uitproberen. De mensen leken alvast geïnteresseerd. Haar eerste video haalde intussen meer dan 23.000 likes.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees