Al twee jaar smoorverliefd maar Dylan liet de liefde van zijn leven (nog) niet aan mama Wendy Van Wanten zien

Al twee jaar smoorverliefd maar Dylan liet de liefde van zijn leven (nog) niet aan mama Wendy Van Wanten zien

Wendy Van Wanten en Dylan in betere tijden Foto: pn

Al twee jaar lang zijn Dylan Vaholme (33) en zijn vriendin Bo Beirnaert (26) dolgelukkig samen. Zonder mama Wendy Van Wanten, want die heeft haar nieuwe schoondochter nog nooit ontmoet, zo geeft Dylan toe aan Story. “Daar is geen haast bij. Misschien komt die dag ooit wel.”

Dylans dochters Anna-Lucia (10) en Monalisa (9) hebben al heel wat tijd doorgebracht met hun plusmama en dat loopt geweldig. Ze trekken er regelmatig met zijn vieren op uit. Maar mama Wendy Van Wanten wordt bewust uit het gezinsgeluk gehouden. “Ze weet wel wie mijn vriendin is, maar ik ben Bo thuis nog niet gaan voorstellen”, zo staat er in Story te lezen.

Sluimerende ruzies en stilte over relaties

Sinds Wendy Van Wanten samen was met Frank Vancoppennolle, na tv-programma ‘Wie wordt de man van Wendy’, ging de relatie met haar oudste zoon Dylan bergaf. Een sluimerende ruzie van meer dan vijf jaar zorgde ervoor dat de band tussen de twee niet zo sterk meer is. “Op zich waren er nooit grote wrijvingen, toch niet tussen mijn moeder en mij. Maar het water is op een bepaald moment wel een beetje te diep geworden tussen ons... Maar er zijn nog altijd bruggen”, legt Dylan uit in Story.

Toch blijft het bij sporadisch contact tussen de twee. En zijn relaties, daar weet Dylans mama dus niet al te veel van, zo blijkt. Ook van de breuk met Dylans ex-vrouw Katrijn wist Wendy immers niets tot ze het in de krant las. De oorzaak van die scheiding schreef Dylan destijds voor een stuk toe aan zijn moeder, zo schreef Dag Allemaal toen in een interview. “Het kan haast niet anders. Want geef toe: door die problemen met mijn moeder, ben ik niet altijd de aangenaamste mens geweest. Al zal ik zeker niet beweren dat de breuk met mijn moeder dé oorzaak is nu. Het was een extra belastende factor voor mijn relatie, dat wel.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees