Clouseau heeft fantastisch nieuws voor fans

Speciaal voor hun fans hebben Kris en Koen Wauters geweldig nieuws. De groep, die zijn dertigste levensjaar viert, wil dan ook iedereen verrassen met een reeks intieme theaterconcerten. Dertig jaar na de release van ‘Brandweer’, hun eerste single, doen ze dit om alle fans te bedanken en om de fantastische songs die in die 30 jaar geschreven werden op een andere manier in de schijnwerpers te plaatsen.

“We staan al 30 jaar met veel plezier en vol overgave op podia in heel Vlaanderen en Nederland. Het heeft ons verrast en het geeft ons een super gevoel dat alle concerten van onze theatertour ‘CLOUSEAU30’ zo snel uitverkochten!” zeggen de broertjes. De concerten in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 in België én Nederland, zijn nu immers al volledig uitverkocht.

“Die snelle ticketverkoop zorgde er helaas ook voor dat een aantal mensen niet aan een kaartje zijn geraakt. Daarom hebben we in onze agenda ruimte gemaakt om in elke regio van Vlaanderen nog een extra concert te organiseren. Zo krijgt iedereen toch nog de kans om ons tijdens deze bijzondere tournee aan het werk te zien”, verkondigt Clouseau blij.

Daarom kondigt de groep met trots extra concerten aan in verschillende grote steden, zoals Hasselt, Gent, Amsterdam, Oostende, Brussel en Antwerpen. Alle info in verband met de nieuwe en reeds aangekondigde concerten vind je op www.clouseau30.be.

Clouseau heeft fantastisch nieuws voor fans
Foto: gvdv
Externe links
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees