Celebs

Na geruchten over ontrouw: Jay-Z geeft zelf toe dat hij niet altijd eerlijk was tegen Beyoncé

Na geruchten over ontrouw: Jay-Z geeft zelf toe dat hij niet altijd eerlijk was tegen Beyoncé
De Amerikaanse hiphopartiest Jay-Z heeft met ‘4:44’ zijn dertiende album af. Ter promotie van de nieuwe plaat heeft de ster een nieuwe, korte documentaire op de wereld losgelaten. Daarin geeft hij zowaar toe dat hij het niet altijd nauw nam met echtelijke trouw in zijn relatie met Beyoncé.

Wat voorafging: Beyoncé legde op haar plaat Lemonade een relatieprobleem bloot. In ‘Sorry’, refereert ze naar ‘Becky With The Good Hair’ en wekt ze de indruk dat Jay-Z tijdens hun relatie een scheve schaats met de verder anonieme dame heeft gereden. Nu wakkert ‘Family Feud’ op het nieuwste studioalbum van Jay-Z de geruchten weer aan. En alle speculaties lijken te kloppen. Dat geeft de artiest bijna letterlijk toe in een documentaire die de naam ‘Footnotes for ‘4:44’ meekreeg. Ofte: kanttekeningen bij zijn meest recente album.

Afgebrokkelde relatie

In de video van elf minuten heeft de rapper diepzinnige gesprekken over relaties met vrouwen met onder meer Chris Rock, Will Smith en Kendrick Lamar. Jay-Z is bijzonder openhartig en evalueert zijn huwelijk met Queen B, die onlangs beviel van hun tweeling. “Dit is mijn echte leven. We ontdekten deze plek en bouwden er een enorme mansion van een relatie op die niet voor de volle honderd procent gefundeerd was op vertrouwen. Het bouwwerk begon barsten te vertonen. Er gebeurden dingen die zichtbaar waren voor het publiek (bedoelt hij hiermee het liftincident met schoonzus Solange?). Dan hebben we een punt bereikt waarop we alles hebben afgebroken en opnieuw zijn begonnen. Het is het zwaarste wat ik ooit heb gedaan”, zegt hij in de video die enkel via zijn streamingplatform Tidal te bekijken is.

Smeekbede

De ster voegt eraan toe dat een relatie hem op bepaalde momenten zwaarder is gevallen dan zijn jeugd in Brooklyn en de vele geweerschoten die hij als jonge snaak moest ontwijken. Tijdens een van hun vakanties heeft hij Beyoncé zelfs moeten smeken om hem niet te verlaten. Vandaag lijkt alles in orde en vormt de artiest samen met Beyoncé, Blue Ivy en de kersverse tweeling een gelukkig gezinnetje.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees