Dimitri Vegas & Like Mike komen opnieuw het Sportpaleis in vuur en vlam zetten

Wie Dimitri Vegas & Like Mike aan het werk wil zien dit najaar in eigen land, kan binnenkort tickets kopen voor één van hun vier Sportpaleisconcerten op 15, 16, 22 en 23 december 2017. Snel zijn is de boodschap, want de vorige concertreeks – 80.000 tickets – waren in een mum van tijd helemaal uitverkocht.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn helemaal klaar voor een drukke zomer. Hun tourschema is al meer dan goedgevuld. Zo gaan ze voor shows in de VS, Brazilië, Mexico, Europa, Azië. Maar ook in België gaan ze opnieuw de pannen van het dak komen spelen met een nieuwe concertreeks: ‘Bringing the Madness: Reflections’.

Indrukwekkende reputatie

Dimitri Vegas & Like Mike komen opnieuw het Sportpaleis in vuur en vlam zetten
Foto: BELGA

Vier avonden lang zetten Dimitri Vegas & Like Mike het Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam. Daarmee zetten de broers voor het vijfde jaar op rij de kerstvakantie in met een stevig feestje.

De afgelopen vier jaar speelden ze maar liefst 11 shows, goed voor 215.000 tickets. In 2016 brachten ze onder meer een retro dj-set met vinyl in een zwevende dj-booth meters hoog boven het publiek. De hele zaal werd ingekleed met een indrukwekkende LED-muur van 1.200 vierkante meter en niet minder dan 910 flessen CO2 werden erdoor gejaagd. Cijfers en beelden om van te duizelen.

De International Dance Music Awards kroonden hen in 2014, 2015 en 2016 tot de ‘’Beste Europese dj’s”, waar ze ook in 2015 op nummer één stonden in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Nieuwe muziek

Tussen de dj-sets door, is er ook tijd voor nieuwe muziek. In mei kwam hun remix uit van het bekende ‘He’s a Pirate’ van filmcomponist Hans Zimmer. Het nummer is te horen als bonustrack van de nieuwe film ‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’.

Er staan ook nog enkele internationale samenwerkingen op de agenda: Coldplay en The Chainsmokers vroegen hen om hun nummer ‘Something Just Like This’ te remixen en de volgende single, die binnenkort uitkomt, is een samenwerking met David Guetta.

Wil jij ook gaan kijken? Op dinsdag 5 september start de ticketverkoop voor ‘Bringing the Madness: Reflections’.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees