Wonen

Zo mooi woon je in een Gucci-interieur

Zo mooi woon je in een Gucci-interieur

Foto: Gucci - AFP

Het Italiaanse modemerk Gucci lanceert zijn eerste Décor collectie. Geen modelijn dus, maar een nieuwe lijn vol kleurrijk design en interieurspullen.

Wie fan is van de opvallende kleuren en bloemen- en dierenprints waar Gucci op de catwalk graag mee uitpakt, is ook fan van de Décor collectie. Op Instagram maakte Gucci bekend dat ze begin september een interieurcollectie lanceren. Gucci Décor zal zowel verkrijgbaar zijn online als in de Gucci-winkels. 

De collectie is ontworpen door creative director Alessandro Michele en is ‘flexibel en persoonlijk, waardoor klanten zélf elementen van Gucci’s romanticisme in hun huis kunnen aanbrengen.’ De designs en prints zijn geïnspireerd op eerdere collecties van het Gucci en zal bestaan uit servies, kussentjes, stoelen, decoratieve schermen en vier verschillende geurkaarsen met prints van verschillende dieren. Er is ook een selectie behang met prints. 

 


De collectie heeft wel een stevig prijskaartje. De geurkaars is een van de goedkoopste spullen uit de collectie en kost 165 euro. Het zijden kamerscherm met octopusprint is het duurste item en kost 26.300 euro. 

Corrigeer