Winkelcentrum installeert vestiaires voor... echtgenoten

Winkelcentrum installeert vestiaires voor... echtgenoten

Foto: Weibo

Een Chinees winkelcentrum heeft een goede manier gevonden om de irritatie bij mannen tegen te gaan als ze voor de zoveelste keer buiten staan te wachten op hun shoppende echtgenote. Het winkelcomplex installeerde vestiaires voor echtgenoten. Vrouwen kunnen er hun echtgenoot achterlaten terwijl ze in alle rust genieten van een dagje shoppen.

Het is het Global Harbour winkelcenturm in Shanghai dat de ‘opslagruimtes voor echtgenoten’ lanceerde. Het gaat om glazen cabines waarin vrouwen hun man kunnen achterlaten terwijl ze zelf winkelen.

Binnenin elke cabine staat een stoel, een scherm, een computer en een gamepad. Mannen die erin worden achtergelaten, kunnen bijvoorbeeld genieten van een assortiment retro videogames. “Echt geweldig”, zegt een man die het uitprobeerde. “Ik heb net Tekken 3 gespeeld en het voelde alsof ik terug op school zat.”

Winkelcentrum installeert vestiaires voor... echtgenoten
Foto: screenshot

Toch vond iemand anders dat er nog ruimte was voor verbetering. “Er is geen ventilatie of airco in de cabines. Ik zat er vijf minuten en was nat van het zweet.”

Voorlopig is de service nog gratis, maar het winkelcentrum liet weten dat in de komende maanden een kleine bijdrage zal gevraagd worden via een QR-code.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees