VOETBAL2DE AMATEURKLASSEFC Gullegem - Nieuwe trainer Pascal De Vreese klinkt ambitieus

“Het mag iets meer zijn dan rustig en zorgeloos seizoen”

“Het mag iets meer zijn dan rustig en zorgeloos seizoen”

Pascal De Vreese (vooraan) kreeg carte blanche om zijn spelersgroep samen te stellen. Foto: Bart Vandenbroucke

Gullegem / Wevelgem -

Meer dan 200 fans kwamen zondag kijken naar de eerste training en de voorstelling van de fel vernieuwde spelerskern van FC Gullegem en hun enthousiasme was groot. “We hebben een betere ploeg dan vorig seizoen.”

“Wij hebben ons huiswerk gemaakt. Straks is het aan de trainer en de spelers”, zag voorzitter Rudy Vandemoortele dat het goed was. “We zijn niet veeleisend en leggen geen enkele druk op hun schouders. Dat hebben we trouwens nooit gedaan. Met een rustig en zorgeloos seizoen zijn we best tevreden.”

“Voor mij mag het best iets meer zijn”, pikte trainer Pascal De Vreese in. “Als speler wilde ik altijd het maximum bereiken, als trainer is dat niet anders. De eerste training is altijd iets speciaals. Het is voor velen de eerste kennismaking. We moeten elkaar nog leren kennen, maar ik ben er zeker van dat het goed komt. Over de transfers kan ik niet anders dan tevreden zijn. Tenslotte kreeg ik carte blanche en mocht ik - rekening houdend met het budget - zelf mijn mannetjes uitkiezen.”

Karsten Delrue (27), vorig seizoen overgestapt naar Izegem, is terug van weggeweest. “Ik ben weer thuis”, lachte de Heulenaar. “Ik beleefde hier al mooie tijden en maakte de opgang vanuit provinciale mee. Met deze groep zie ik het best zitten om een plaats in de linkerkolom te ambiëren.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio