Delhaize waarschuwt voor verkeerde houdbaarheidsdatum van zalm en lamsgrillade

Delhaize waarschuwt voor verkeerde houdbaarheidsdatum van zalm en lamsgrillade

Foto: BELGA

De supermarktketen Delhaize heeft een verkeerde gebruiksdatum ontdekt op een lot “bio gerookte zalm”. Er is sprake van een uiterste gebruiksdatum 07/2017, terwijl dat 21/07/2017 moet zijn. Ook bij de “Lamsgrillade met Provençaalse kruiden” en de “Lamsgrillade met kloflook/fijne kruiden” liep het fout.

Het gaat om “bio gerookte zalm” van het merk Delhaize, met lotnummer 1177607. Het betrokken product is uit de rekken gehaald. Wie de zalm in huis heeft, wordt gevraagd er na 21 juli niet meer van te eten. Klanten kunnen het product ook terugbrengen naar de winkel.

Delhaize waarschuwt voor verkeerde houdbaarheidsdatum van zalm en lamsgrillade
Foto: *

Lamsgrillade

Delhaize vraagt zijn klanten tegelijk ook om bij de producten “Lamsgrillade met Provençaalse kruiden” en “Lamsgrillade met knoflook/fijne kruiden” van het merk Delhaize extra aandachtig te zijn. Bij een kwaliteitscontrole van de producten is een verkeerde vervaldatum aangetroffen, zo waarschuwt de winkelketen.

Als op die producten de uiterste gebruiksdatum 25/08/2017 staat, dan is dat verkeerd. De correcte uiterste gebruiksdatum is 25/07/2017.

Delhaize nam de betrokken producten ondertussen uit de winkelrekken, maar klanten die de grillades al hadden gekocht, wordt gevraagd het lamsvlees niet te verbruiken na 25 juli. Ze kunnen het product ook terugbrengen naar de winkel.

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met de klantendienst van Delhaize via het gratis nummer 0800 95 713.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees