Dit was dag drie van Tomorrowland

Poncho’s, uitzonderlijke live-act en een huwelijk kleuren derde festivaldag

De derde dag van het eerste festivalweekend werd afgesloten met een knaller van formaat: Martin Garrix deed het publiek aan de Main Stage uit de bol gaan en Dimitri Vegas & Like Mike lieten de Freedom-stage uit haar voegen barsten.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd eerste weekend: een zonovergoten dag vrijdag, op een paar druppels na een droge zaterdag en helaas ook een natte zondag, maar die (soms hevige) buien spoelden de ambiance op het festivalterrein niet weg. Al werden de poncho’s wel veelvuldig boven gehaald.

Nog op zondag: een sprookjeshuwelijk op de camping, een teruggevonden waardevolle beer en een optreden van Oscar & The Wolf op de Freedom-stage. Het concert is een van de weinige live-acts in de geschiedenis van Tomorrowland. Het publiek kon de sound van Max Colombie en de zijnen alvast smaken.

Tweede weekend

De prachtige decors van het festival worden voorlopig niet opgebroken. Volgend weekend verwacht Tomorrowland namelijk nog eens 200.000 bezoekers uit binnen- en buitenland voor nóg een feestweekend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees