Maar zes afleveringen, en toch wordt het laatste seizoen van Game of Thrones misschien het langste ooit: “Waarom geen twee uur per aflevering?”

Maar zes afleveringen, en toch wordt het laatste seizoen van Game of Thrones misschien het langste ooit: “Waarom geen twee uur per aflevering?”

Foto: ISOPIX

Dat het laatste seizoen van Game of Thrones maar zes afleveringen zou tellen deed heel wat fans vrezen dat hun favoriete serie snel afgehaspeld zou moeten worden. Dat zal echter niet het geval zijn volgens HBO: “Twee uur per aflevering lijkt overdreven, maar het is een geweldige show dus wie weet.”

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal mogelijk langer zijn dan alle vorige seizoenen, ook al worden er maar zes afleveringen van gemaakt, dat heeft HBO doen uitschijnen. Programmatiedirecteur Casey Bloys kon niet zeggen hoe lang de afleveringen exact zouden duren, maar hij sloot niet uit dat een aflevering van twee uur mogelijk is.

“Ik kan me inbeelden dat ze langer zijn, maar ik weet niet hoe lang”, vertelde Bloys aan The Hollywood Reporter. “We hebben die discussie nog niet gehad omdat ik niet weet hoe lang de afleveringen zullen zijn. Twee uur per aflevering lijkt overdreven, maar het is een geweldige show, dus wie weet.”

Ook over de aangekondigde spin-off van de serie had Bloys nieuws. Die zou er niet binnen het jaar komen. “De eerste prioriteit in dit alles is het laatste seizoen van Game of Thrones. Ik wil niets doen met een spin-off of wat dan ook dat daar afbreuk aan doet of van afleidt.”

“Ik wil niet dat de aandacht weggeleid wordt van het laatste seizoen, waarvan ik denk dat het episch en prachtig zal zijn. Het zal apart moeten gaan en zo zullen we het ook doen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees