Dotan zit uren op vliegtuig naast fan die helemaal niet doorheeft wie hij is

Dotan zit uren op vliegtuig naast fan die helemaal niet doorheeft wie hij is

De Nederlandse singer-songwriter Dotan raakte maandagavond in een bizarre situatie verzeild. Hij zat op het vliegtuig naast een meisje dat naar zijn muziek aan het luisteren was, maar geen idee had van wie ze naast haar had zitten.

“Ik zit hier dus op een vliegtuig (hallo dure wifi) en het meisje naast mij is naar mijn album aan het luisteren. Naar élk nummer”, tweet de zanger van de nummer één-hit ‘Home’.

“Best gênant en tegelijk ook leuk. Vooral omdat ze me net vroeg wat ik doe voor de kost.”

“Ik heb haar uitgelegd dat ik muziek maak. Maar haar frank valt nog niet. Ze luistert gewoon rustig verder.”

“Update: ze heeft nog altijd niets door. Ze vroeg me of ik livemuziek leuk vind en of ik in het Engels dan wel in het Nederlands schrijf.”

“Ik heb geantwoord dat ik optreden zalig vind en dat er niets leuker is dan livemuziek. En dat ik in het Engels schrijf.”

“Ik: Hoe heb je de muziek ontdekt die je net aan het beluisteren was? Zij: De muziek werd gebruikt in mijn favoriete tv-programma. Ik word er rustig van.”

“En dan gebeurt het meest gênante ooit. Ze laat me naar mijn eigen muziek luisteren.”

“Zij: is het niet mooi? Ik: Uhmmm”

En dan is het tijd voor de ontknoping. Al ging de zanger de confrontatie niet aan. “Eindelijk aangekomen (sorry voor de suspense, er was geen wifi tijdens het landen). Ik heb een briefje geschreven en aan haar gegeven toen we uitstapten.”

“Ik wilde het moment niet verpesten en ik wilde niet dat ze zich zou schamen. Het gaat om de muziek en eigenlijk was dit het mooiste compliment ooit.”

“Het klinkt misschien cliché, maar deze momenten motiveren me om te blijven doorgaan. Morgen opnieuw in de studio!”

Hoe het meisje reageerde toen ze het briefje opende, weten we niet. Maar dat ze hem in de toekomst wél zal herkennen, daar zijn we vrij zeker van.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees