Gianni Vermeersch verlengt contract bij Steylaerts-Verona

Gianni Vermeersch verlengt contract bij Steylaerts-Verona
Brussel -

Veldrijder Gianni Vermeersch heeft zijn contract bij wielerploeg Steylaerts-Verona tot maart 2019 verlengd, zo maakte de veldritformatie dinsdag bekend.

“Ik voel me heel erg goed in deze ploeg”, vertelde Vermeersch. “Lang hebben de onderhandelingen dan ook niet geduurd. Op stage in april werd al duidelijk dat ik mijn contract kon en zou verlengen. Dat ik zoveel vertrouwen krijg, is een heel aangenaam gevoel. Op die manier kan ik mij in mentaal optimale omstandigheden voorbereiden op het nieuwe veldritseizoen.”

Het wegseizoen werkte Vermeersch af bij de conculega’s van Beobank-Corendon. Zo was hij begin vorige maand nog de beste in de Slag om Nord, een wielerwedstrijd in Nederland die deels op onverharde wegen wordt afgewerkt. “Een regeling waar alle partijen baat bij hebben. Het wegseizoen is nog niet voorbij, maar ik denk dat ik kan terugblikken op een van mijn beste passages ooit op de weg. Van rittenkoersen zoals Boucles de la Mayenne en Tour Alsace word je een betere renner. En daar hoop ik in de winter de vruchten van te plukken. Mijn doel? Van september tot en met februari meedoen voor de top vijf.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.