‘The Clown’ van Slipknot na zelfdoding Chester en Chris Cornell: “Ik kan het niet meer aan”

‘The Clown’ van Slipknot na zelfdoding Chester en Chris Cornell: “Ik kan het niet meer aan”

Foto: Photo News

Het is geen toeval dat muzikanten als Chester Bennington van Linkin Park en Chris Cornell van Soundgarden uit het leven stappen. Dat zegt Shawn ‘The Clown’ Crahan van metalband Slipknot. “Het stigma rond dokters, therapeuten en ziekenhuizen moet doorbroken worden”, zegt hij in een interview met muziekblad NME.

Het zijn opnieuw zwarte tijden voor muziekfans. Bekende en iconische frontmannen als Chester Bennington van Linkin Park en Chris Cornell van Soundgarden stapten de jongste maanden uit het leven. Het deed ons allemaal even stilstaan bij het moeilijke bestaan dat onze helden ook kunnen hebben.

Ook Shawn ‘The Clown’ Crahan van de bekende metalband Slipknot benadrukt in een interview met NME dat we depressies serieus moeten nemen. “Er is een stigma rond dokters, therapeuten en ziekenhuizen dat doorbroken moet worden”, zegt hij. “Denk gewoon aan de mensen om je heen. Je hebt niet altijd door wat ze denken en hoe het met heen gaat, dus vraag er voldoende naar en steun hen altijd.”

Crahan heeft het ook moeilijk, geeft hij grif toe. “Mijn vrienden gaan dood en ik kan dat niet aan. Ik voel me zo triest door de pijn, de eenzaamheid en de isolatie. Ik weet niet wat er allemaal gebeurt. Je kunt nu eenmaal niet voelen wat er omgaat in andere mensen, dus moet je hen ernaar vragen. Ik wil gewoon uitdrukken hoeveel spijt ik ervan heb en hoeveel liefde ik voel voor de nabestaanden die lijden onder de gebeurtenissen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees