Wereldberoemde dj is klaar voor comeback

Wereldberoemde dj is klaar voor comeback

Foto: BELGAIMAGE

In maart 2016 had hij aangekondigd te zullen stoppen met optreden, maar iets meer dan een jaar later komt de Zweedse producer/dj Avicii terug op die beslissing. Hij brengt volgende week nieuw werk uit en op zijn agenda staan ook al enkele concerten.

De 27-jarige Tim Bergling baande zich de jongste jaren met hits als Levels, Wake Me Up en Hey Brother een weg naar de wereldtop. Overal ter wereld was hij een graag geziene gast op dance- en andere festivals, zoals bijvoorbeeld op Tomorrowland.

In maart 2016 kondigde de Zweed via een emotionele post op Facebook nog aan dat hij het voor bekeken hield en zijn koptelefoon aan de haak hing. Dat muzikaal pensioen verraste heel wat mensen, maar Avicii werd wel overladen met steunbetuigingen. “Neem alle tijd die je nodig hebt, we houden van je”, schreven de fans.

En dan nu, ruim een jaar later, kondigt de dj op Facebook zijn comeback aan. Hij brengt op 10 augustus nieuwe muziek uit en zal ook in heel wat wereldsteden gaan optreden. Ons land staat voorlopig niet op de lijst.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees