Equal Idiots rockt 43ste Lokerse Feesten op gang

Equal Idiots rockt 43ste Lokerse Feesten op gang

Foto: DBA

Lokeren -

In Lokeren openen headliners als Black Box Revelation en Millionaire vrijdagavond de eerste dag van de Lokerse Feesten. De Belgische punkrockband Equal Idiots opende om 19 uur het hoofdpodium. “Stevige gitaarmuziek waar je echt wel van wakker wordt”, klinkt het bij woordvoerder Bruno Van Eetvelde. De organisatie verwacht de komende 10 dagen meer dan 125.000 bezoekers.

De Lokerse Feesten kiest opnieuw voor een groot aantal Belgische groepen, gecombineerd met bekende internationale acts als rockgroep The Offspring, rapper Lil Wanye en zangeres Zara Larsson. Die laatste moest haar optreden vorige week afzeggen en is ondertussen vervangen door de Britse zangeres Anne-Marie. Komende zondag staat dan weer in het teken van rockmuziek met legendarische namen als Alice Cooper en Marilyn Manson. Dat is met 49 euro ook de duurste avond. “We laten de ticketprijs afhangen van de prijs die de groepen vragen. En we beginnen er zondag ook een stuk vroeger aan”, legt Van Eetvelde uit. Voor de rockavond, waarop ook de Amerikaanse metalband Megadeth zal optreden, zijn nog enkele tickets beschikbaar.

LEES OOK: Gitaar is weer god in Lokeren: alles wat u moet weten over de Lokerse Feesten

Naast de Main Stage is ook dit jaar een tweede podium opgesteld, de Red Bull Elektropedia Room, waar in het weekend tot in de vroege uurtjes muziek is geprogrammeerd. De organisatie heeft het kampeerterrein dit jaar in eigen beheer ondergebracht op 5 minuten van het terrein en de capaciteit is opgedreven tot 400 plaatsen per nacht. Er komt ook een extra nachtbus richting Antwerpen, naast de bestaande trajecten richting Gent Dampoort, Dendermonde, Beveren en Bornem.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees