VOETBAL BEKER VAN BELGIË - Kasper Monné VK Liedekerke

“Beter spelen dan tegen Ternat”

“Beter spelen  dan tegen Ternat”

Kasper Monné Foto: dsj

Liedekerke -

Na de moeizame derbyzege tegen Ternat werkt Liedekerke zondag op de Heuvelkouter een tweede thuispartij af. Assenaar Kasper Monné hield zijn netten ongeschonden, maar beseft dat de komst van tweedeklasser Racing Gent andere koek wordt.

“We zullen beter moeten spelen dan tegen Ternat, die prestatie was ronduit beschamend. We kwamen snel op voorsprong en zaten in een zetel, maar we bakten er niets meer van. We moeten bekennen dat Ternat ons combinerend in alle linies overvleugelde.”

“Zeker na de rode kaart zakten we als een pudding in elkaar. Als ploeg bleven we onder de verwachtingen, maar we bleken efficiënter dan de tegenstrever. Hopelijk kunnen we die efficiëntie doortrekken tegen Racing Gent, liefst wel gekoppeld aan beter voetbal.” Monné ruilde Ninove voor Liedekerke en zette zo een stapje terug. “Het steekt ergens wel dat ik de gewezen maats achterliet in de wetenschap dat ik best een plaats tussen de Ninoofse palen kon afdwingen bij een ploeg die straks voor de titel gaat.”

“Ik koos evenwel voor mijn beginnende praktijk als kinesist. De komende twee jaar zet ik alle zeilen bij om die helemaal te lanceren. Bij Liedekerke toont men daar meer begrip voor dan bij Ninove.”

“Binnen twee jaar maak ik een evaluatie en zet ik misschien nog eens alles op het voetbal. Bij Liedekerke hoop ik op een goede start, zodat we in de top vijf kunnen meedraaien. Eerst wacht nu een taaie bekerklus.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio