Deze behekste pop, die door een doodsbange moeder verkocht werd, verwondt nu ook haar nieuwe eigenaar

Deze behekste pop, die door een doodsbange moeder verkocht werd, verwondt nu ook haar nieuwe eigenaar

Foto: ISOPIX

Nadat de pop het brandalarm alsmaar deed afgaan en de echtgenoot van haar vorige eigenares krassen toebracht, probeerde die haar al na drie weken weer te verkopen via eBay. De nieuwe eigenaar krijgt nu echter met exact dezelfde dingen te maken. “Zodra die pop erbij komt, beginnen er dingen te gebeuren.”

Lee Steer bood bijna 1.000 euro voor de behekste pop nadat haar vorige eigenares Debbie Merrick die te koop had gezet. Zij had de pop maar drie weken in haar bezit gehad, ze had ze gekocht in een kringloopwinkel. “Maar ik weet eigenlijk niet goed waarom ik die poppen gekocht heb”, vertelde de BRitse Debbie daarover. “Ze waren heel goedkoop en ik dacht dat ze misschien wel meer waard waren. Maar ik heb er niet goed over nagedacht. En dat op zich is al vreemd voor mij.”

LEES OOK: Vrouw koopt antieke pop in kringloopwinkel, maar dan merkt ze angstaanjagende veranderingen in huis

Sinds de aankoop veranderde het leven van Debbie en haar man Cameron (50) totaal. Het brandalarm begon plots geregeld af te gaan, zonder duidelijke oorzaak. ’s Nachts hoorden ze ook telkens de plankenvloer kraken. Alsof er iemand door het huis aan het wandelen was.

Deze behekste pop, die door een doodsbange moeder verkocht werd, verwondt nu ook haar nieuwe eigenaar
De krassen op de arm van Debbie’s echtgenoot. Foto: ISOPIX

“En dan werd mijn echtgenoot op een bepaalde ochtend wakker met krassen op zijn been”, aldus Debbie. “De krassen zagen eruit alsof ze veroorzaakt waren door iets kleins. Zoals de handjes van die pop.”

Reden genoeg om de pop zo snel mogelijk weer van de hand te doen. Liefhebbers van paranormale zaken vochten om de pop, maar Lee Steer mocht ze uiteindelijk mee naar huis nemen. Twee dagen na haar aankomst bij Lee, begon de pop ook daar haar paranormale invloed te tonen.

Lee, die nog bij zijn ouders woont, vertelt over dat eerste vreemde moment. “Mijn vader was beneden ’s ochtends, op dit moment zat de doos nog weggestopt, en hij hoorde een tikkend geluid. Hij zei dat het ongewoon was. Later die dag bekeek hij een van de opnames van de pop en zei hij dat zijn arm pijn deed.”

“Hij tilde zijn mouw op en had zes krassen op zijn arm. Het ziet er gelijkaardig uit aan de krassen op de arm van Debbies echtgenoot. We hebben geen idee waar ze vandaan komen.”

“Mijn vader gelooft erin en hij is niet blij om haar in huis te hebben.” Lee vertelt ook over nog meer rare geluiden, flikkerende lichten en gebroken spullen. “Toen we op een zeker moment over de pop begonnen praten, begon een schilderij dat ik aan de muur heb hangen genaamd ‘The Crying Boy’ uit zichzelf te bewegen.”

“Er is hier maandenlang niets ongewoons gebeurd en zodra die pop erbij komt beginnen er dingen te gebeuren.”

Debbie is op de hoogte van wat de nieuwe eigenaar van haar pop nu overkomt en is niet echt verbaasd. “Ik was zo blij toen de pop weg was, eerlijk gezegd. Het was een schok toen Lee me een bericht stuurde om te zeggen dat zijn vader ook gekrabt was, maar het verbaasde me niet dat zijn lampen gingen flikkeren toen hij de pop uitpakte.”

Deze behekste pop, die door een doodsbange moeder verkocht werd, verwondt nu ook haar nieuwe eigenaar
Foto: ISOPIX
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees