Bekende zanger weigert deelname aan immens populair programma: “Met die idioot?”

Bekende zanger weigert deelname aan immens populair programma: “Met die idioot?”

De allergrootste muzikanten hebben al in de auto gezeten met de Britse presentator James Corden voor zijn Carpool Karaoke. Het is een eer en een boost voor je carrière om er te gast te zijn. Toch weigerde Liam Gallagher, nochtans smachtend naar nieuw succes, om deel te nemen.

Het recept van Carpool Karaoke is even eenvoudig als briljant: James Corden stopt met zijn auto voor de deur van muzikanten en rijdt ze naar de studio waar hij zijn programma opneemt. Ondertussen praat hij met hen, polst hij naar hun favoriete liedjes en zingt hij samen met hen hun bekendste songs.

Het lijstje van grootheden die al deelnamen is zowat eindeloos. Onder andere Adele, Katy Perry, Miley Cyrus, Red Hot Chili Peppers, Ed Sheeran en Britney Spears namen al deel. Geen wonder dat de filmpjes telkens razendsnel viraal gingen.

Je zou denken dat iedereen zomaar ja zou zeggen tegen Corden, maar dat blijkt niet zo. Liam Gallagher, gewezen zanger van Oasis en nu solo een poging aan het doen om weer succesvol te worden, zegt dat hij niet in het programma zal komen.

Dat heeft hij gezegd in een interview met GQ. “Er bestaat geen enkele kans dat ik daaraan deelneem”, zegt hij. “Met die idioot? Die dikkerd van Kevin en Perry?” Zijn vrouw Debbie beweerde vervolgens dat Liam het nog nooit gezien heeft. “Maar ik moet het niet eens zien om te weten dat ik het niet leuk vind. James Corden is een idioot.”

Het eerste soloalbum van Liam Gallagher komt uit op 8 oktober.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees