19-jarige student gokt zich naar de 10.000 euro in VTM-programma

Sinds deze week kan je bij VTM van maandag tot donderdag kijken naar ‘Miljonair’, de opgefriste versie van het vroegere ‘Wie Wordt Euromiljonair’. Woensdagavond speelde de 19-jarige Hristo mee en hij bewees meteen dat gokken soms toch écht kan lonen.

De aanhouder wint: dat moet de 19-jarige student Hristo Gentier uit Maldegem gedacht hebben. Drie keer gokt hij A en drie keer was het juist. Zo haalde hij 10.000 euro binnen in het programma ‘Miljonair’.

Tijdens de quiz ‘Miljonair’ is het belangrijk om op het juiste moment op de stoel bij Staf te zitten… en de juiste antwoorden te geven. Hristo wist tot drie keer toe het antwoord niet, maar had wel een duidelijke tactiek: “Altijd A gokken”.

Waarom? Omdat tijdens zijn examen Politicologie het juiste antwoord altijd A bleek te zijn. Dat examen liep helaas verkeerd af, met een herexamen tot gevolg. Bij Miljonair besloot Hristo om toch drie keer op A te gokken, en dat levert hem vanavond 10.000 euro op. Hristo bleef zijn kalme zelve, maar zijn vriendin in de tribune liet haar emoties wel de vrije loop. Met traantjes tot gevolg.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees