Aftrsun weert zich tegen regen

Aftrsun weert zich tegen regen

Jungle is het festivalthema dit jaar. Foto: dvg

Aarschot -

Het Aftrsunfestival, dat vandaag begint, kreeg bij de voorbereiding al te kampen met veel regen. De organisatoren namen maatregelen om het muziekevenement toch een succes te maken.

De organisatoren van het Aftrsun-festival laten zich niet zomaar van hun stuk brengen. Bij de vorige editie hadden ze tijdens de opbouw te kampen met slecht weer en ook nu moet het festivalterrein volledig opgebouwd worden in de gietende regen. Maar de organisatoren doen er alles aan om de vele concertgangers een geslaagd muziekfeest te bezorgen.

“We hopen dat het, net als vorig jaar, helemaal opklaart tegen dat ons festival begint”, zegt Christophe Eggen, een van de organisatoren. “Om het terrein ook niet stuk te rijden, hebben we alvast metalen platen gelegd voor het rollend materieel. We hebben ook voor extra tenten gezorgd, in totaal voor maar liefst 600 m2.”

Jungle is het centrale thema dit jaar en dat is duidelijk te merken aan de uitbouw van het terrein. “Het is jammer dat we alles niet langer kunnen laten staan. Maar alleen al de aankleding van het terrein is de moeite om dit weekend te komen bekijken”, aldus nog Eggen.

INFO

www.aftrsun.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio