VoetbalBeker van België - Alessio VirgoneKSV Temse

“Eppegem zeker niet onderschatten”

Temse -

Eén week nadat KSV Temse slechts moeizaam voorbij de West-Vlaamse provincialer Blankenberge geraakte, moeten de Waaslanders op bezoek bij Eppegem. De Vlaams-Brabanders zijn dit seizoen nieuwkomer in de derde amateurklasse.

“Wij tankten half deze week vertrouwen door Knokke met 5-0 cijfers in te blikken. Akkoord, de uitslag van een oefenwedstrijd zegt niet alles maar zo'n overwinning doet toch deugd”, zegt Alessio Virgone. De flankaanvaller met Italiaanse roots scoorde vorige week in Blankenberge het enige velddoelpunt.

“We waren eerder op achterstand geplaatst na een onterechte strafschop. Het was trouwens niet de enige flater van die man. Uiteindelijk hebben we er ons als ploeg overheen gezet en ons toch weten te plaatsen. Het resultaat van al enkele weken heel hard werken. Idem voor de winst tegen Knokke. Opgelet, het is maar een oefenmatch dus het resultaat doet er niet toe, maar zo'n cijfers doen deugd.”

“Toch moeten we te allen tijde attent blijven en de voeten op de grond houden. Zo ook zondag als we naar Eppegem gaan. Het is niet omdat de Vlaams-Brabanders een reeks lager voetballen dat we hen mogen onderschatten. Noteer maar dat we, willen we een ronde verder geraken en dat is de bedoeling, een sterke prestatie zullen moeten neerzetten.”

Virgone is één van de weinige overblijvers uit de kern van vorig seizoen.

“In vergelijking met vorig seizoen wordt er op alle vlakken heel wat professioneler gewerkt. Hopelijk kunnen we dat straks ook tonen op het veld en week na week goede resultaten laten optekenen.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio