Toerist bezoekt wijngaard en schrikt zich rot als hij dit spinnennest ontdekt

Toerist bezoekt wijngaard en schrikt zich rot als hij dit spinnennest ontdekt

Foto: Reddit

Een toerist die in het Canadese Victoria een wijngaard bezocht, schrok zich een hoedje toen hij beweging opmerkte op één van de houten palen waaraan de ranken bevestigd waren. Toen hij de paal van naderbij bekeek, zag hij een groot nest met jachtkrabspinnen.

Op een foto is te zien hoe de paal krioelt van de spinnen. Jachtkrabspinnen kunnen enorm groot worden, zijn efficiënte jagers en zouden zelfs hagedissen kunnen overmeesteren. Hun lichaamsbouw zorgt ervoor dat ze zich snel zijwaarts kunnen verplaatsen. Bovendien kunnen ze ook springen en hoewel ze niet giftig zijn voor de mens, kunnen hun beten toch flink pijn doen.

(lees verder onder de foto)

Toerist bezoekt wijngaard en schrikt zich rot als hij dit spinnennest ontdekt
Foto: Reddit

De toerist deelde zijn huiveringwekkende foto op de socialenetwerksite Reddit, wat anderen inspireerden ook horror-spinverhalen te posten.

“Ik werkte in een schuur en moest op een dag acht grote multiplexplaten van één stapel naar een andere verplaatsen. We moesten het met twee doen, dus een vriend hielp en we verplaatsten de bovenste plank. Toen mijn makker zich omdraaide, was zijn rug bedenkt met jachtkrabspinnen zo groot als borden waaruit je eet. Ik heb hem dan maar afgeborsteld.”

“Er zat er eens één op het plafond, dus probeerde ik hem te doden met een borstel. Uiteindelijk bleek dat we hem gewoon een massage aan het geven waren. Hij viel naar beneden, achter de bank.”

Enkele weken geleden nog vond een Australisch koppel vond een gigantische spin aan de buitenkant van hun achterdeur. De beelden gingen de wereld rond.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees