Johan Boskamp geeft aftrap van het vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld

Johan Boskamp geeft aftrap van het vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld

Foto: Marc Herremans - Corelio

Johan Boskamp zal aantreden in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter wereld, dat heeft presentator Erik Van Looy bevestigd aan onze redactie. Boskamp is daarmee de zevende kandidaat aan het volgende seizoen die we al kennen. Op de volledige lijst is het nog wachten.

Voormalig stervoetballer en topcoach Johan Boskamp zal aantreden in de eerste aflevering van het intussen vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter wereld. De onbehouwen Nederlander is een graag geziene gast in tv-programma’s allerhande en wordt ook vaak gevraagd als voetbalanalist. Of zijn kennis ook voorbij het voetbal reikt, zal hij dit najaar kunnen bewijzen.

LEES OOK: Een blik in de ziel van Johan Boskamp: Feyenoord, Jenny, en de moffen

Met Boskamp kennen we nu al zeven kandidaten van het nieuwe seizoen. Eerder deze maand bevestigde VTM-gezicht Heidi Van Tielen haar deelname op Twitter, ook haar collega’s Sean Dhondt en Evi Hanssen zullen strijden om de titel van Slimste Mens ter Wereld.

Daarnaast hebben ook Dina Tersago, Goedele Wachters en Bart Somers hun komst al bevestigd. Op de resterende 27 kandidaten is het vooralsnog wachten tot zender Vier ze vrijgeeft.

LEES OOK: Waarom Bart Somers volgend seizoen toch deelneemt aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees