Crimineel trouwt in cel met vriendin (die hem verraden zou hebben)

Crimineel trouwt in cel met vriendin (die hem verraden zou hebben)
Antwerpen -

Jason V., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige home-invasion bij transportbaas Filip Palmans, gaat volgende week trouwen met zijn vriendin in de gevangenis van Mechelen. Nochtans zou zij de tipgever zijn die Jason in de gevangenis deed belanden. Zelf ontkent de vrouw dat.

Eind maart overmeesterden twee gewapende en gemaskerde mannen Filip Palmans in zijn villa in Schelle. Ze sloegen hem met een pistool, dreigden zijn zeven maanden oude baby iets aan te doen en knevelden hem en zijn vrouw. De daders vluchtten met geld, juwelen, twee wapens en de Rolex van Palmans, een horloge dat al gauw tienduizend euro waard is.

Vier verdachten, waaronder Jason V., zitten ondertussen in de gevangenis voor hun betrokkenheid bij de gewelddadige home-invasion. Volgende week dinsdag trouwt Jason met zijn vriendin Z. in de gevangenis van Mechelen.

Nochtans zou Z. volgens Filip Palmans de gouden tip hebben gegeven die haar verloofde in de gevangenis deed belanden. “Ik heb zelfs een geluidsopname waarop ze zegt dat Jason het absoluut niet te weten mag komen.” Aan de jonge vrouw betaalde de transportbaas 2.000 euro. De resterende 8.000 euro gaat hij niet betalen. “Hij heeft al genoeg van mij gepikt”, zegt Palmans.

Z. zelf ontkent de gouden tipgever te zijn.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees