Raamdecoratie Heytens en dierenspeciaalzaak Maxi Zoo op locatie Primo aan Delhaize

Op de plaats waar tot maart van vorig jaar de sportzaak Primo was, komen in de loop van september twee nieuwe zaken. Dat bevestigt ons Danny Van Assche, eigenaar van het winkelcomplex aan de Bosdreef. Het gaat om Heytens raamdecoratie, dat een tijdje geleden de deuren sloot aan de Oude Bareel, en om Maxi Zoo, een dierenspeciaalzaak. Ondertussen is men ook begonnen aan de afbraak van de kantoren van het chauffagebedrijf De Vijlder. Zoals bekend kocht Van Assche een aantal naburige gronden en panden, in het vooruitzicht van een uitbreiding van zijn parking, en later ook van het winkelcomplex zelf.

Van Assche kan daar op dit moment nog geen details over kwijt. We hebben nog een aanvraag ingediend bij de overheid, we wachten momenteel de resultaten af van een Milieueffectenrapport," aldus Van Assche.

Voor alle duidelijkheid: Danny Van Assche kocht vorig jaar dan wel de gronden en gebouwen van chauffaugebedrijf De Vijlder over, maar het bedrijf, dat al verwarmingsketels bouwt en centrale verwarming doet sinds eind de jaren 50,  is nog altijd actief. Het verhuisde ondertussen naar de Rechtstraat 430 in Eksaarde.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio