Gezinswagen in de flank gegrepen door vrachtwagen: vier inzittenden afgevoerd

Gezinswagen in de flank gegrepen door vrachtwagen: vier inzittenden afgevoerd

De wagen van het gezin werd in de flank gegrepen door een vrachtwagen. Foto: mye

Aalter -

De Knokkeweg (N44) in Aalter is deze voormiddag ter hoogte van het kruispunt met de Brugstraat een tijd lang afgesloten geweest na een ongeval. Een personenwagen met daarin een gezin van vier werd in de flank gegrepen door een vrachtwagen.

Een personenwagen met daarin een gezin van vier kwam uit de richting van Knesselare en wou de Brugstraat inrijden. Daarbij werd de wagen in de zijkant geramd door een vrachtwagen die uit de richting van het rondpunt kwam. De klap was bijzonder hevig, maar volgens de eerste vaststellingen bleek het met de verwondingen al bij al mee te vallen.

Vier inzittenden naar ziekenhuis

In de personenwagen zaten een vader en moeder vooraan en twee tienerkinderen achteraan. De vrouw klaagde over pijn in haar rug en de man was gewond aan de hand. Bij de twee kinderen werden lichte verwondingen vastgesteld. Alle vier werden ze over gebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Het kruispunt werd in de richting van Knesselare een tijdlang afgesloten zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. Dit zorgde voor het nodige fileleed maar toen het verkeer terug op één rijstrook kon, ging het weer vlot. Kort na de middag was het kruispunt volledig vrij gemaakt.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees