Heeft McDonald’s net per ongeluk de nieuwe iPhone gelekt?

Heeft McDonald’s net per ongeluk de nieuwe iPhone gelekt?

Foto: rr

Het lijkt erop dat fastfoodketen McDonald’s per ongeluk het nieuwe ontwerp van de iPhone gelekt heeft. Ook al probeert Apple het angstvallig geheim te houden, een promotie-afbeelding van McDonald’s komt wel heel erg overeen met eerdere gelekte ontwerpen voor de iPhone 8.

Het was een advertentie voor de nieuwe iPhone-app die een beeld bevatte van een smartphone zoals die nog niet op de markt is. Volgens sommigen zou het gaan om de iPhone 8, die naar alle verwachting pas in het najaar aangekondigd zal worden. De afbeelding die McDonald’s gebruikt, doet ook heel sterk denken aan een vorige ontwerptekening die ontwikkelaars hadden teruggevonden in code voor de nieuwe iOS-software.

Heeft McDonald’s net per ongeluk de nieuwe iPhone gelekt?
Is dit de nieuwe iPhone 8? Foto: McDonald’s

De afgebeelde telefoon lijkt alvast een soort ‘infinity’-scherm te hebben zoals de recentste Samsung-flagships dat ook hadden. Het was al lang een gerucht dat de nieuwe iPhone ook zo’n scherm zou krijgen. Een officiële mededeling van Apple is er voorlopig nog niet.

McDonald’s zelf heeft wel al gereageerd op de afbeelding: “We hebben een ‘mock-up’ gemaakt van een telefoonscherm om de functionaliteit van de app te tonen. Elke gelijkenis met een ander ontwerp is toevallig.”

LEES OOK. Gezichtsherkenning en een randloos ontwerp, deze gelekte informatie en ontwerptekening beloven een bijzondere nieuwe iPhone

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees