Broer en zus veroordeeld voor jarenlang seksueel misbruik van minderjarige kinderen

Broer en zus veroordeeld voor jarenlang seksueel misbruik van minderjarige kinderen

Foto: Police Cardiff

Een broer en zijn halfzus uit Wales zijn donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het jarenlange seksuele misbruik van minderjarige kinderen. Op hun smartphones vond de politie duizenden foto’s die tot de “meest extreme categorie” van misbruik behoren.

Matthew David Thatcher (26) en Emily Thomson (18) werden samen met Mandy Wright veroordeeld voor het jarenlange seksuele misbruik. De twee maakten telkens foto’s van het misbruik en bespraken via hun smartphone hun volgende plan met elkaar.

Het bewijsmateriaal werd donderdag getoond in de rechtbank van Cardiff. Het zou gaan om duizenden beelden die tot de “meest extreme categorie” van misbruik behoren. Een medisch onderzoek van een van de jongste slachtoffers toonde ook duidelijke tekenen van langdurig seksueel geweld.

“Uit het bewijsmateriaal blijkt dat ze zich niets aantrokken van het welzijn van de kinderen”, klonk het. “Bovendien was Thomson ook smoorverliefd op Thatcher. Ze zag hem niet als een broer.”

De feiten kwamen pas aan het licht toen Thatcher in de val werd gelokt door een moeder. Hij dacht dat hij had afgesproken met een veertienjarig meisje via Facebook, maar werd opgewacht door de vrouw. Zij belde meteen de politie op.

De rechter veroordeelde Thatcher tot een gevangenisstraf van 26 jaar voor verkrachting en seksueel misbruik. Thomson kreeg 12 jaar cel, Wright 7 jaar.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees