Drama op omstreden seksfestival: dode man gevonden naast bewusteloze vrouw

Drama op omstreden seksfestival: dode man gevonden naast bewusteloze vrouw

(themabeeld) Foto: shutterstock

De Britse politie is een onderzoek gestart naar een verdacht overlijden op Flamefest, een omstreden driedaags festival in Royal Tunbridge Wells (Kent) waar zo’n 500 deelnemers samenkomen om “al hun fantasieën” te vervolmaken. Dinsdagochtend werd het levenloze lichaam van een man gevonden naast een bewusteloze vrouw.

De politie kwam dinsdagochtend rond 6 uur ter plaatse op het seksfestival. Ze troffen het levenloze lichaam van een man aan naast een bewusteloze vrouw, die in allerijl naar een ziekenhuis in de buurt gebracht werd. Het is voorlopig niet duidelijk in welke toestand de vrouw verkeert en hoe de man om het leven gekomen is.

Flamefest vond afgelopen weekend plaats op een terrein in Brokes Wood in Royal Tunbridge Wells, een plaats in het Engelse graafschap Kent met ongeveer 45.000 inwoners. Nog voor de start was het driedaagse festival erg omstreden. Een groot deel van de inwoners was echter in opstand gekomen tegen de organisatie in hun “anders zo rustige” dorp.

Het festival lokte zo’n 500 deelnemers, die elk 600 pond (ongeveer 655 euro) betaalden voor een ticket. Het omvatte onder meer lessen van een SM-meesters, bondage-worstelen, lessen in erotisch schrijven, en fetisj-spelleties.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees