En dan vind je plots de job van je leven: 30.000 euro om... te masturberen

En dan vind je plots de job van je leven: 30.000 euro om... te masturberen

Foto: ss

Ben je nog op zoek naar een baan en heb je geen schrik om je grenzen te verleggen? Dan vind je bij LoveWoo misschien wel de job van je leven. De online sekswinkel heeft momenteel een vacature openstaan voor een reviewer van seksspeeltjes. Het werk brengt 30.000 euro per jaar op.

Het klinkt misschien niet zo, maar het gaat effectief om een fulltime job. De werknemer werkt twee dagen per week van thuis uit, de andere drie dagen brengt hij door op kantoor. Bovenop de job krijg je een ziekteverzekering, korting op een fitnessabonnement en een groot aantal vakantiedagen.

Wat je er precies voor moet doen? Lingerie passen en seksspeeltjes uittesten. Nadien moet je een review neerschrijven en filmen. Voor de duidelijkheid: dat filmpje moet niet gemaakt worden binnen de muren van je slaapkamer. Je krijgt er een loon van 28.000 pond of omgerekend 30.000 euro per jaar voor.

“Seksspeeltjes kunnen heel eenvoudig maar ook gevaarlijk zijn”, klinkt het bij LoveWoo. “Als verdeler van seksspeeltjes vinden wij het noodzakelijk om duidelijk te communiceren over onze producten. We willen het publiek goed informeren over de voordelen en over de gevaren. We willen een eerlijk en duidelijk platform zijn dat goed advies geeft.”

Spreek je een aardig woordje Engels, zie je er niet tegenop om een jaar in de buurt van Londen door te brengen en heb je zin om... te masturberen? Dan kan je hier solliciteren tot 15 september.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees