Meisje aangerand in trein van festival naar huis, ook redder kan zijn handen niet thuis houden

Meisje aangerand in trein van festival naar huis, ook redder kan zijn handen niet thuis houden

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Een 17-jarig meisje had net de tijd van haar leven gehad, toen ze de trein naar huis nam na een Brits muziekfestival. Aan boord veranderde de dag echter in een nachtmerrie, toen niet één maar twee mannen zich afzonderlijk aan haar vergrepen. Dat melden verschillende lokale media.

De tiener was op 12 augustus onderweg van Newquay naar Plymouth met de muziek en sfeer van het Boardmasters festival in Cornwall nog vers in haar gedachten. Bij het instappen om negen uur ’s avonds had een vriendelijke man haar gevraagd of hij even kon helpen met haar bagage. Ze had zijn hulp aangenomen, waarna de man in de trein naast haar kwam zitten.

Toen ging het mis. De helpende reiziger wilde meer aandacht van het meisje. Hij vroeg haar of ze misschien een kus van hem wou, waarna hij haar begon te kietelen. Toen de tiener naar haar gsm greep, probeerde hij die af te pakken. Verontwaardigd kon de 17-jarige zich losmaken en ze liep snel naar een ander deel van de trein.

Eén van de mannen op die plek in de trein zag hoe overstuur ze was en vroeg of hij kon helpen. Het meisje deed heel de situatie uit de doeken, waarna de man haar aanbood om bij hem te komen zitten, ver weg van de aanrander. Maar ook hij had geen goede bedoelingen. De tweede man begon het net aangerande meisje te kussen en te betasten, terwijl hij zichzelf aan het bevredigen was.

De lokale politie spreekt van een “schokkend en verontrustend” incident. Zij zijn nu op zoek naar getuigen. Het meisje zelf krijgt psychologische hulp.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees