VIDEO. Jamaïcaanse zangeres promoot Aalters festival T Endezomer

Aalter -

Het Aalterse festival T Endezomer krijgt een duwtje in de rug vanuit onverwachte hoek. De Jamaïcaanse zangeres Bleue, die met reggaeband Pura Vida op het festival optreedt, heeft vanuit Kroatië een filmpje gedeeld – met poster van het festival – om haar performance te promoten.

Op 2 september is het opnieuw zover: dan loopt het gemeentelijk park in Aalter weer vol voor het gratis festival T Endezomer, georganiseerd door de vrijwilligers van Jeugdcentrum Kadans. Headliner is de Aalterse reggaegroep Pura Vida, die special guest Bleue meebrengt vanuit Jamaïca.

Dat de band en de zangeres uitkijken naar hun optreden, mag duidelijk zijn: Bleue deelde op Facebook een video met een stukje muziek en een boodschap voor de Aalterse muziekliefhebbers. “Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten”, zegt de zangeres in het filmpje. “Ik hoop van harte dat jullie er allemaal bij kunnen zijn. Het wordt geweldig, een onvergetelijke ervaring.” In het filmpje is zelfs te zien hoe een lid van haar entourage een poster van het festival in de hand houdt.

Pura Vida stelt op T Endezomer haar nieuwe studioalbum voor, Into the Blue. Volgende week vertrekt de band op tournee. De groep speelt in september ook op Manifiesta (Bredene) en de Bruggota Acoustic Sessions (Brugge).

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio