Seriemoordenaar treitert families van slachtoffers met applaus en kwetsende opmerkingen in rechtbank

Seriemoordenaar treitert families van slachtoffers met applaus en kwetsende opmerkingen in rechtbank

Letika - Cameron, die in zijn handen klapt en lacht op het moment dat zijn straf wordt uitgesproken.

Een veroordeelde seriemoordenaar uit Zuid-Afrika blijft ook nog nadat hij werd opgepakt voor de dood van meerdere vrouwen de families van zijn slachtoffers kwetsen.

De 20-jarige Cameron Wilson verkrachtte en vermoordde meerdere jonge vrouwen. Zijn laatste slachtoffer, Letika Moore, stak hij maar liefst 98 keer met een mes. Een andere jonge vrouw werd verkracht, gestenigd en in brand gestoken. Toen die moorden vermeld werden in de rechtbank, begon Wilson te grinniken en daarna luid te lachen. Hij rolde ook met zijn ogen.

Ook daarna leek hij de families van zijn slachtoffers nog te treiteren. De man werd schuldig bevonden aan vijf moorden, een verkrachting en drie moordpogingen. Hij moet daarvoor 71 jaar naar de gevangenis. Maar dat leek hem dus niet te deren. Op het moment dat de strafmaat werd uitgesproken, klapte Cameron luid in de handen, hij leek te applaudisseren voor zijn eigen daden. Maar dat was nog niet alles. Toen hij veroordeeld werd, riep Cameron Wilson in de rechtbank luid dat “hij tenminste nog in leven was”.

Boze en huilende familieleden riepen hem toe dat hij “in de hel zal rotten”. “Hij zou zich moeten voelen zoals wij ons voelen. Hij zou zijn familie niet meer mogen zien.”

“Ik huil elke nacht voor mijn kind”, zegt de vader van Letika. “Ze was mijn alles. Hij nam mijn bron van energie van mij af. Ze zal nooit nog bij ons zijn.”

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees