Floor (7) maakt tv-debuut tussen topacteurs: “Raar om plots iemand anders papa te noemen”

Dendermonde -

Op Vier is woensdagavond de eerste aflevering van #hetisingewikkeld uitgezonden. De zevenjarige Floor Van Boven uit Dendermonde maakt er haar tv-debuut, naast topacteurs als Ben Segers, Lize Feryn en Charlotte Vandermeersch.

#hetisingewikkeld is een productie van Fobic Films, het productiehuis van Geoffrey Enthoven en Mariano Van Hoof dat eerder al Hasta La Vista, Voor wat, hoort wat en Auwch maakte. Lenny Van Wesemael regisseerde. De topcast bestaat uit onder meer An Miller, Ben Segers, Lize Feryn, Charlotte Vandermeersch, Bill Barberis. En daarbij is dus ook Floor Van Boven. “Ik speel de dochter van Ben Segers”, zegt ze fier. “Het was wel een beetje raar in het begin om tegen iemand anders dan mijn eigen ouders mama en papa te zeggen. Maar ik heb ondertussen al twee afleveringen gezien en ik vind het mooi.”

Skivakantie gemist

Zestien draaidagen maakte Floor mee, het is haar debuut op het kleine scherm. “Ik wilde graag op tv komen en mijn mama kreeg een berichtje voor de auditie. Eerst vonden ze zes jaar iets te jong, toch hebben ze me uitgekozen. Ik moest er wel een skivakantie voor laten schieten. Dat was een beetje lastig, maar mijn familie begreep het wel. Ik hoop dat ze fier zijn op mij nu de serie op tv komt.”

Floor turnt bij Gymmax in Dendermonde, als actrice is meedoen in #hetisingewikkeld een eerste stap naar meer. “Ik wil graag dat er een tweede reeks komt van deze serie”, zegt ze. “Wat ik later wil worden, daar ben ik nog niet helemaal uit. Actrice kan, maar kleuterjuf en kapster ook.”

#hetisingewikkeld gaat over Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers). Ze hebben een goede job, twee kinderen, toffe vrienden, een huis en een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlifecrisis klopt op de deur.

INFO

#hetisingewikkeld wordt elke woensdag om 21.45 uur uitgezonden op Vier.

Corrigeer

MEER NIEUWS