Basketbal2de Landelijke a - Chris Lannoo Bm Waregem B

“Ontwikkeling komt voor resultaten”

De B-ploeg van BM Waregem start dit weekend aan zijn tweede seizoen in tweede landelijke. Ook dit jaar zal het team enkel bestaan uit talentvolle jeugdspelers. Coach Chris Lannoo staat na een paar jaar afwezigheid opnieuw aan het roer bij de Two-ploeg.

“Onze groep is klaar om aan het seizoen te beginnen. De maand augustus is door de herexamens nooit optimaal, maar dat weet je op voorhand. Toch maak ik mij geen zorgen over onze ploeg. Elk jaar vertrekken er sterke spelers, maar dat geeft andere jongens de kans om een stap vooruit te zetten. Ons resultaat zal dit jaar een rechtstreeks gevolg zijn van onze inzet, al is onze ambitie in de eerste plaats niet resultaatgericht, maar eerder de optimale ontwikkeling van onze jeugdspelers.”

Als Chris Lannoo een favoriet moet kiezen, steekt er toch één ploeg bovenuit. “Elke ploeg in de reeks en de B-ploeg van Vilvoorde heeft mij al bekoord, maar toch is KBT Kortrijk de uitgesproken favoriet. In mijn ogen zullen zij dit jaar de competitie domineren.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio