Mama vreest dat er geest door huis spookt nadat ze vreemde afdrukken ontdekt en op onderzoek uitgaat

Mama vreest dat er geest door huis spookt nadat ze vreemde afdrukken ontdekt en op onderzoek uitgaat

Themabeeld Foto: Shutterstock

Joanne Gallagher, een 39-jarige mama, is ervan overtuigd dat de geest van een kind door haar huis spookt. Toen de Schotse op een dag de kamer van haar dochtertje Aimee (8) aan het schoonmaken was, ontdekte ze plots zwarte, ietwat stoffige handafdrukken op één van de muren.

“Ik stond echt met verstomming, want ze verschenen uit het niets”, legt Joanne uit. “Het was de vrijdag voordat Aimee terug thuis zou komen. Ze was twee weken op vakantie en ik was haar kamer aan het kuisen, toen ik ze plots opmerkte.”

“De handafdrukken waren gemaakt van een stoffige, zwarte substantie. Ze gingen er makkelijk af bij het kuisen en sindsdien heb ik ze niet meer gezien. Hadden ze er eerder die week al gestaan, dan moest ik ze zeker opgemerkt hebben.”

Benny

“Mensen zeggen dat ik gevoelig ben voor geesten en ons huis heeft sowieso iets engs over zich. Ik heb wat opzoekwerk gedaan en een vriendin vertelde me dat ze de vorige bewoners van ons huis kende. Blijkbaar had hun zoon zichzelf verhangen onder de trap.”

Joanne denkt dat de geest van de jongen, die ze Benny heeft gedoopt, rondspookt in haar huis en al vaak heeft geprobeerd om contact te maken met haar gezin. Want, zo beweert ze, dit was zeker niet de eerste paranormale ervaring die ze er meemaakte.

(lees verder onder de foto)

“Een paar maanden geleden lag ik op een nacht in bed en was mijn zoon bij zijn vriendin gaan slapen. Ik lag te slapen toen ik plots iemand ‘mama, mama’ hoorde fluisteren. Omdat ik nog half aan het slapen was, dacht ik dat het mijn eigen kind was en het volgende moment voelde ik een drukkend gevoel op mijn schouder. “

“Ik riep ‘stop ermee, je jaagt me schrik aan’ en het stopte. Het was de stem van een kind en ik dacht automatisch dat het Aimee was, omdat ik nog niet goed wakker was. Ik heb het haar niet verteld omdat het haar alleen maar schrik zou aangejaagd hebben. Ze is nog maar acht.”

Vrouw met donker haar

“Op een nacht lag Aimee te slapen en hoorde ik haar huilen omdat ze een vrouw had zien staan. Het huis heeft een grote, open ruimte aan de bovenkant van de trap en mijn kinderen beweren dat daar eens een starende vrouw stond, met donkere haren.”

“Voor mij is allemaal wat te toevallig aan het worden. Het voelt allemaal heel fout aan en ik denk dat Aimee dat ook voelt.”

Joanne beweert dat ze in haar kindertijd ook al geesten zag, waaronder die van haar overleden grootmoeder.

Heb jij al eens iets onverklaarbaars meegemaakt? Vertel ons je verhaal via oproep@nieuwsblad.be. Inzendingen worden anoniem behandeld.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees