WIN. Duotickets voor Circus Barones in Mortsel

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Mortsel

Foto: rr

Mortsel - Dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Whow! Circus Wonderland!”. Van woensdag 13 september tot en met zondag 17 september strijkt het circus neer aan Glacis Fort 4 in Mortsel. Het Nieuwsblad mag 20 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 15 september om 18 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Whow! Circus Wonderland!’. De clowns Patatje en Ronny nemen de bezoekers mee op een droomreis die hen zal leiden langs een exotisch getinte ouverture uit Zuid-Amerika, luchtacrobatie, comedy en dierennummers met paarden, lama’s, kamelen en - in primeur - ara’s. Een mooie choreografie, moderne geluids- en lichttechnieken en een bijzondere schuim-act vormen de klap op de vuurpijl.

Voorstellingen in Mortsel zijn er op:

  • Woensdag 13 september om 15 uur
  • Vrijdag 15 september om 18 uur
  • Zaterdag 16 september om 15 uur en om 18 uur
  • Zondag 17 september om 11 uur en om 15 uur

De voorstelling op zondag om 11 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 20 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 15 september om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio