Celebs

George Clooney legt uit waarom zijn kinderen Ella en Alexander heten

George Clooney legt uit waarom zijn kinderen Ella en Alexander heten

Foto: Isopix

Drie maanden geleden werd George Clooney (56) voor het eerst vader en dat meteen van een tweeling. Hij heeft nu in een interview verklapt waar hij en zijn vrouw Amal de namen haalden voor dochtertje Ella en zoontje Alexander. Het was volgens hem vooral belangrijk dat de twee met een gewone naam door het leven zouden kunnen gaan.

Celebrity's geven hun kinderen vaak de meest opvallende of bizarre namen. Denk maar aan de Apple van Gwyneth Paltrow, Blue Ivy van Beyoncé of North West van Kim Kardashian. George en Amal Clooney wilden liever iets anders voor hun kinderen. In een interview gaf de acteur aan dat hij en zeker zijn vrouw Amal liever niet voor "een domme naam" opteerden.

"We beseffen dat onze kinderen van nabij en constant in de gaten gehouden zullen worden en dat ze op elke actie die ze ondernemen beoordeeld zullen worden, dus we wilden hen alvast wat ademruimte geven met de namen", vertelt hij. "Daarom gingen we op zoek naar normale namen. We hadden ook geen grote inspiratiebron, het is niet alsof we ze naar Alexander de Grote en Ella Fitzgerald hebben vernoemd."

Volgens Clooney zouden de twee nu al heel aparte karakters hebben, ook al zijn ze een tweeling. Hij gaf voorts ook nog mee dat zijn dochter vooral op haar moeder lijkt. "Godzijdank!", klonk het daarover.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees