Chocolade van ‘Tytgat Chocolat’ vanaf nu te koop bij Colruyt, en dat voor het goede doel

Chocolade van ‘Tytgat Chocolat’ vanaf nu te koop bij Colruyt, en dat voor het goede doel

Acteur Jelle Palmaerts deelde ze eerder al uit bij Van Gils en Gasten, maar de chocolaatjes uit ‘Tytgat Chocolat’ zijn sinds deze week ook te koop bij Colruyt. Wie wil toegeven aan de zoete zonde uit de reeks hoeft zich daar niet eens schuldig over te voelen, want een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

”De vraag is niet óf maar hoe snel u gaat smelten voor Tytgat Chocolat”, zo schreef onze tv- recensent over ‘Tytgat Chocolat’, een nieuwe fictiereeks op één. Wie al gesmolten is voor de serie kan dat nu meteen ook doen voor de schilfertruffels die hoofdrolspeler Jasper en zijn love-interest Tina samenbrengen. De twee leren elkaar kennen op de inpakafdeling van ‘Tytgat Chocolat’, waar Jasper langzaam maar zeker verliefd wordt op Tina.

Sinds deze week zijn de schilfertruffels ook verkrijgbaar bij winkelketen Colruyt en bij elke aankoop gaat er vijftig eurocent naar vzw Downsyndroom Vlaanderen, een vereniging die ouders en ervaringsdeskundigen samenbrengt, activiteiten organiseert voor mensen met Down en hen en hun families ondersteunt.

LEES OOK (+): Drie redenen waarom de fictiereeks vol acteurs met Down u zondagavond helemaal zal inpakken

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees