Nieuw afhaalpunt Plastiek Van Wauwe vermindert drukte in de stad

Nieuw afhaalpunt Plastiek Van Wauwe vermindert drukte in de stad

Het nieuwe afhaalpunt in Schoten. Foto: JAA

Kontich -

Plastiek Van Wauwe heeft in Kontich een vierde afhaalpunt geopend, na Deurne, Lubbeek en Schoten. Op die manier wil de handelaar in kunststofmaterialen voor bouw en industrie het aantal klantverplaatsingen verschuiven van de hoofdzetel in Deurne naar de nieuwe afhaalpunten. Zo kunnen ze de drukte in de stad verminderen.

Het nieuwe afhaalpunt in Kontich opende op 15 juli al de deuren op de Prins Boudewijnlaan. Klanten die uit het zuiden komen, kunnen zo de drukke zones in Antwerpen vermijden. “Met deze extra vestiging draagt Plastiek Van Wauwe sterk bij aan de realisatie van slimme mobiliteitsoplossingen in Antwerpen”, aldus stad Antwerpen. De stad steunde het bedrijf dan ook inhoudelijk en financieel bij de opening van dit nieuwe afhaalpunt en het eerder geopende afhaalpunt in Schoten.

“We leveren niet alleen het juiste product, maar zetten ook sterk in op klantenservice”, aldus zaakvoerder Amand Huylebroeck van Plastiek Van Wauwe. “De fileproblemen en het bijhorende tijdverlies aanpakken, is voor ons dan ook evident. De extra afhaalpunten brengen ons dichter bij onze klanten uit de noord- en zuidrand. Hierdoor moeten ze minder files trotseren en staan ze sneller op hun werf.”

“Slim naar Antwerpen draait om oplossingen en alternatieven om zo de file te vermijden en de mobiliteit in en rond Antwerpen te verbeteren. Dit project van Plastiek Van Wauwe is een perfect voorbeeld van hoe eenvoudige oplossingen voor een betere mobiliteit kunnen zorgen voor een betere dienstverlening”, aldus Luk Lemmens, gedeputeerde voor mobiliteit, die de officiële inhuldiging op zich nam.

De nieuwe afhaalpunten in Schoten en Kontich zijn twee van de tien geselecteerde projecten van de projectoproep voor de marktplaats voor mobiliteit, die inzet op slimme mobiliteitsoplossingen in de Antwerpse regio. Schepen Koen Kennis: “Ik nodig organisaties graag uit om deel te nemen aan onze tweede projectoproep die op 27 september gelanceerd wordt.” Meer info: www.slimnaarantwerpen.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio