Mode

Een schoen verliezen tijdens een modeshow, het kan zelfs Gigi Hadid overkomen

Een schoen verliezen tijdens een modeshow, het kan zelfs Gigi Hadid overkomen

Foto: Isopix

De eerste modellenblunder tijdens de New York Fashion Week kwam vreemd genoeg op naam van ervaren rot Gigi Hadid (22) te staan. Tijdens de show van Anna Sui verloor ze haar schoen en zag zich genoodzaakt haar loopje af te werken met maar één exemplaar meer aan. Gelukkig was zus Bella (20) er om haar een hart onder de riem te steken.

Vreemd genoeg dook Gigi Hadid tijdens de modeshow van Anna Sui uit de coulissen op met maar één schoen aan. Uit een filmpje van entertainmentwebsite TMZ blijkt dat ze die verloor net voor ze moest opkomen. Toch behield ze haar koel en werkte ze haar loopje professioneel af door haar ene voet uit te strekken zodat het hoogteverschil met de plateauschoen niet al te groot was.

Jammer genoeg voor Gigi betekende haar rondje het finale hoogtepunt van de show en moest ze nadien ook op maar één schoen nog het publiek gaan groeten. Gelukkig kon ze daarvoor letterlijk rekenen op de steun van zus Bella, die ook meeliep in de show. Zo werd het uiteindelijk nog een hartverwarmend momentje onder zussen en ze konden duidelijk al snel lachen met het voorval. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees