Celebs

Katie Holmes mocht zich vijf jaar lang niet met een man vertonen

Katie Holmes mocht zich vijf jaar lang niet met een man vertonen

Foto: Isopix

Dat Tom Cruise (55) enkele duistere kantjes heeft, dat wisten we al. Zijn verregaande engagement in de sekte Scientology is daarvan een bekend voorbeeld. Maar nu blijkt hij ook privé extreme trekjes te vertonen. Cruise heeft zijn ex-vrouw actrice Katie Holmes (38) vijf jaar lang verboden zich in het openbaar te vertonen met een nieuwe geliefde.

Die onthullingen komen er nadat Katie Holmes zich enkele dagen geleden op een strand hand in hand liet filmen met Jamie Foxx (49), de acteur bekend uit onder meer de film Miami Vice. Al jaren doet het gerucht de ronde dat Holmes en Foxx een relatie hebben, maar nooit kwamen de twee daarvoor zo openlijk uit. Tot nu dus. En 'toevallig' vijf jaar nadat Cruise en Holmes, in 2012, de scheiding aanvroegen.

Maar die bizarre clausule zou nog niet de enige bepaling geweest zijn in het echtscheidingscontract. Holmes zou eveneens het verbod gekregen hebben om over Cruise te praten in de media. En ze mocht al zeker met geen woord reppen over de rol van de steracteur in de Scientology-kerk.

Naar verluidt is Cruise not amused dat Holmes en Foxx samen zijn. Volgens vrienden weet Cruise al van in het begin van de ­relatie die zijn ex heeft met Foxx. Die is overigens een van zijn beste vrienden. Cruise voelt zich volgens diezelfde vrienden verraden. Hij zou nog het meest nijdig zijn over het feit dat Suri, zijn dochtertje samen met Katie, bijzonder goed kan opschieten met Foxx. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees