Celebs

Fan zegt dat David Beckham botox gebruikt, dit is zijn antwoord

Fan zegt dat David Beckham botox gebruikt, dit is zijn antwoord

Foto: Isopix

De huid van David Beckham zag er wel verdacht glad uit toen hij had postgevat op de eerste rij voor de modeshow van zijn vrouw Victoria Beckham. Of dat was toch mening van een fan die hem er via Instagram meteen van beschuldigde botox te hebben gebruikt. Beckham zelf was er snel bij om de vrouw het zwijgen op te leggen.

David Beckham mag ondertussen dan wel 42 geworden zijn, hij ziet er nog altijd bijzonder jeugdig uit. Dat bleek nog eens opnieuw toen hij samen met zoon Brooklyn en Vogue-hoofdredacteur Edward Enninful op de eerste rij zat van de modeshow van Victoria Beckham tijdens de New York Fashion Week. Verschillende fotografen legden er kiekjes van hen vast en een van die foto's dook op de Instagram van de Britse Vogue op.

Een fan die de foto onder ogen had gekregen, reageerde met de suggestie dat Beckham wel eens een botoxinjectie gehad zou kunnen hebben. "Je ziet er goed uit met botox", klonk het.

Maar de ex-voetballer was er snel bij om een en ander duidelijk te maken. "Ik ga niet akkoord met botox, maar ik zal het maar als een compliment aanvaarden."

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees