Vader is niet te troosten wanneer hij hoort dat hij toch niet naar concert van Harry Styles kan

Als jij denkt dat je de grootste fan bent van ex One Direction-lid Harry Styles bent, kijk je beter eens naar deze video. Deze Amerikaanse vader (41) krijgt net te horen dat hij toch niet naar het concert kan van zijn allergrootste idool, en is daar redelijk ondersteboven van.

“Ik wou dat ik een grap aan het maken was, maar dat is het niet. Sorry papa, maar je kan niet mee naar het concert van Harry in oktober”, steekt de 18-jarige Bailey Darnell van wal. Met deze twee zinnen sloeg het humeur van Robert in een keer helemaal om. De man noemt zichzelf de grootste fan van Harry Styles en keek dan ook heel erg uit naar dat concert.

“Toen ik namelijk de tickets bestelde, kreeg ik er maar een te pakken in plaats van twee. En ik ga zelf gaan”, probeerde Bailey het nog uit te leggen, maar vader Robert was erg over stuur. “Ik wist dat hij triest zou zijn, maar deze reactie had ik echt niet verwacht. Ik hoopte eigenlijk dat hij er een beetje mee aan het lachen was, maar hij was bloedserieus. Het concert is nu helaas uitverkocht en ik kan aan geen enkel ticketje meer geraken, maar mijn vader op deze manier zien, is zo hartverscheurend.

Op Twitter, waar Bailey het videootje online plaatste, wordt geopperd om haar ticket aan Robert te geven met de hashtag ‘GiveDadaTicket’. Wie nu uiteindelijk in oktober naar het concert zal gaan, is niet geweten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees