Man snijdt eigen vingers af en probeert de schuld af te schuiven op ex-vriend

Man snijdt eigen vingers af en probeert de schuld af te schuiven op ex-vriend

Foto: Wood County Sheriff’s Department

Aan de kant geschoven worden door je partner is nooit gemakkelijk. Maar een jongeman uit de Amerikaanse staat Wisconsin heeft afgelopen weekend wel heel extreem gereageerd op zijn relatiebreuk. Hij ging zelfs zo ver dat hij zijn eigen vingertoppen afsneed en de schuld probeerde af te schuiven op zijn ex-vriend.

Damon J. Laru was zaterdag binnengedrongen in het appartement van zijn ex-vriend in het plaatsje Marshfield. Naar eigen zeggen om antwoorden af te dwingen waarom hij de relatie beëindigd had.

Toen de man smeekte om weg te gaan, ging Laru een stapje verder. Hij wandelde de slaapkamer binnen en probeerde de lakens in brand te steken. Gelukkig slaagde het slachtoffer erin om hem op tijd weg te duwen.

Mes

Pas dan liep de situatie helemaal uit de hand. Laru begon zijn ex-vriend in de arm te bijten en diende met een mes snijwonden toe. Op dat moment wist het slachtoffer te ontsnappen en de politie te bellen.

Maar terwijl hij buiten op de politie wachtte, sneed Laru met een steakmes drie vingertoppen af. Naar eigen zeggen om de schuld later op zijn ex-vriend af te schuiven.

De dader kon later gearresteerd worden in een lokaal ziekenhuis. Vermoedelijk mag hij zich aan een serieuze gevangenisstraf verwachten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees